x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Recorduri de viteză pe drumurile din Argeș: Aproape 140 de km/oră unde limita e de 70

Recorduri de viteză pe drumurile din Argeș: Aproape 140 de km/oră unde limita e de 70

de Redacția Jurnalul    |    06 Mai 2024   •   16:20
Recorduri de viteză pe drumurile din Argeș: Aproape 140 de km/oră unde limita e de 70

Mai mulți șoferi au rămas fără permis și au fost amendați pentru că au condus mașinile pe drumuri naționale din județul argeș cu viteză mai mare decât limita maximă de pe autostradă.

Un șofeer în vârstă de 41 de ani, din București, a fost surprins de aparatul Rada cu viteză de 136 de kilometri pe oră pe DN 65B, unde limita este de de 70 de km/h. Acesta a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat, de 38 de ani, din Pitești, care conducea cu viteză excesivă un autoturism, pe DN 65B. El a fost înregistrat de aparatul Radar cu viteza de 128 de km/h, pe un sector de drum cu limita de 70 de km/h. Piteșteanul a fost amendat, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

În Sâmbăta Paștelui, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat, de 47 de ani, din Brașov, care conducea cu viteză excesivă un autoturism, pe DN 73 - Țițești. El a fost înregistrat de aparatul Radar cu viteza de 118 km/h. Ca urmare a abaterii, cel în cauză a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

În ziua de Paști, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 25 de ani, din municipiul Giurgiu, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mihăești, unde a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 130 de km/h. Ca urmare a abaterii, conducătorul auto a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: record viteza drum